Heeft uw vereniging (sport-, culturele en overige verenigingen) hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning, het vormgeven van een jaarprogramma of het toepassen van de AVG? Of wilt u als vereniging nauwer gaan samenwerken met soortgelijke verenigingen of andere verenigingen binnen uw kern?

Voor deze, maar ook voor andere vragen, kunt u terecht bij onze verenigingsondersteuner. Hij stelt zich graag aan u voor.

Even voorstellen: Eric Craemers

Verenigingsondersteuner Eric Craemers
Eric Craemers

Mijn naam is Eric Craemers, 55 jaar, en ik woon in Linne. Op 1 november ben ik bij stichting Menswel gestart als Verenigingsondersteuner. Hierbij werk ik 20 uur voor gemeente Maasgouw en 12 uur voor gemeente Echt-Susteren.

Mijn werkgebied ligt zowel in de sport- als de cultuursector. Ik vind de samenwerking tussen de gemeente als de verenigingen erg belangrijk. Corona heeft letterlijk en figuurlijk na 1,5 jaar al diepe sporen achtergelaten bij de mensen en dus ook bij de sport- en cultuuraanbieders in de gemeente. De uitdagingen zijn groot, maar met de steun en het huidige beleid van de gemeente Maasgouw wil ik samen met jullie en/of andere partijen zorgen dat wij echt iets kunnen betekenen voor de inwoners in gemeente Maasgouw. Er lopen al diverse ondersteuningstrajecten bij verenigingen.

Voor verenigingen

Ik zet mij graag in om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Heeft uw vereniging een hulpvraag op het gebied van ledenwerving, ledenbehoud (hoe houd ik mijn leden betrokken bij de club?), vrijwilligersmanagement, wet- en regelgeving, of een ander onderwerp waarbij u van dienst kan zijn? Neem gerust contact met me op!

Contactgegevens

Wil je in gesprek of kennismaken? Dan maak ik hier graag tijd voor vrij! Mail hiervoor naar eric.craemers@menswel.nl of bel 06 – 14 88 57 99.