Contact voor ondernemers

Voor ondernemers en bedrijven is het belangrijk om snel goede informatie of de juiste contactpersoon binnen de gemeente te vinden. Onze bedrijfscontactfunctionaris is de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. 

Inloopspreekuur ondernemersloket

Bent u ondernemer en wilt u even sparren, een vraag stellen over 'hoe zit het met...' of een idee delen, dan is het Ondernemersloket een mooi startpunt! Er zitten twee medewerkers voor u klaar die u graag verder op weg helpen. Ook sluit er een collega van de Omgevingsdienst (Servicecentrum MER) aan.

Het loket is te vinden in de Passantenhaven. Dit is het openbare gedeelte in het gemeentehuis van Maasbracht. U kunt elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur binnenlopen.

Aanmelden of binnenlopen

U mag gewoon binnenlopen, maar het is ook prettig als u zich aanmeld. Heeft u een specifieke vraag waarop wij ons kunnen voorbereiden, dan is het fijn als u dat van tevoren even doorgeeft aan onze bedrijfscontactfunctionaris. Contactgegevens vindt u hieronder.

Contactpersoon

Sinds juni 2024 is Lieke Kanders bedrijfscontactfunctionaris voor gemeente Maasgouw. 

De bedrijfscontactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt voor uw ondernemersvragen. Zij stimuleert de samenwerking tussen ondernemers en de gemeente en zorgt ervoor dat vragen, knelpunten en wensen van ondernemers op de juiste plek in het gemeentehuis besproken worden.

Onze bedrijfscontactfunctionaris:

  • helpt u als u vragen heeft over het starten, verplaatsen, uitbreiden of beëindigen van uw bedrijf;
  • informeert u over ontwikkelingen, onder andere via de digitale nieuwsbrief voor ondernemers;
  • koppelt u aan de regionale partners;
  • wijst u de weg bij het starten van procedures.

Contactgegevens

Mevrouw Lieke Kanders
Telefoon: 0475 - 255 067
E-mail: l.kanders@gemeentemaasgouw.nl 

Vragen over vergunningen

Heeft u vragen over vergunningen? Neem dan direct contact op met de Omgevingsdienst van Servicecentrum MER. U kunt deze afdeling bereiken via telefoonnummer: 0475 - 25 51 00.

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws voor ondernemers? Meld u dan aan voor de speciale nieuwsbrief voor ondernemers . U ontvangt elke 6 tot 8 weken de nieuwsbrief in uw mailbox. Aanmelden kan via onderstaande link:

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen