In de bestuursagenda van gemeente Maasgouw vindt u informatie over de aankomende raads- en commissievergaderingen. Via het Raadsinformatiesysteem kunt u ook vergaderingen terugkijken of stukken nalezen.

Aankomende vergaderingen en bijeenkomsten

Hoe werkt het vergadersysteem?

De stukken voor de vergadering worden (uiterlijk) in de week vóór de vergaderingen in het online vergadersysteem(externe link) van de gemeenteraad geplaatst. Na afloop hiervan kunt u de vergadering terugkijken en openbare stukken lezen of downloaden door te klikken op de datum van de vergadering.

Live meekijken (of terugkijken)

U kunt live meekijken(externe link) met de openbare vergaderingen. Na afloop kunt u de vergaderingen direct terugkijken via het online archief(externe link).

Hulp nodig of vragen? 

Als u de stukken op papier in wil zien of video-opnames wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de griffie via telefoonnummer 0475 - 85 25 00.

Bekijk het vergadersysteem op uw smartphone

U kunt het vergadersysteem van de gemeenteraad ook als app installeren op uw smartphone of tablet. Download hiervoor gratis de app 'iBabs-pro' via de App store (iPhone)(externe link) of Google play (Android)(externe link).

U kunt dan inloggen met de volgende gegevens:

  • site: Maasgouw
  • e-mail: burger
  • wachtwoord: burger

De documenten van een vergadering zijn eenvoudig te downloaden en zo offline te lezen.

Raadszaal