Tien kernen en ruim 24.000 inwoners, een belangrijke binnenvaarthaven, veel industriële bedrijvigheid, een rijke historie, de Maasplassen én een mooie, bosrijke natuur. Dat is Maasgouw. Een krachtige, ambitieuze gemeente in Midden-Limburg. Een inspirerende werkgever dus, die volop in ontwikkeling is.

In Maasgouw houden we van aanpakken. We zijn no nonsense en denken vooral in mogelijkheden en kansen. De vraag van onze klant is daarbij steeds het uitgangspunt. Jouw antwoord is ‘Ja, mits’ of ‘Nee, tenzij’. Samenwerken en kijken hoe het beter kan, staan centraal. En afspraak is afspraak!

Jij schrikt niet terug van verantwoordelijkheid en je bent niet bang voor verandering. Net zoals wij vind je dat stilstaan hetzelfde is als achteruit gaan. Je bent een kei in samenwerken en wilt graag leren. Fouten maken mag. Dat hoort immers bij lerend ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn niet voor niets Samen doen met lef!

Wat bieden wij

Bij gemeente Maasgouw werk je in een ambitieuze organisatie die zich blijft ontwikkelen. In onze organisatie gaan we informeel met elkaar om en zijn de lijnen kort. We gaan uit van een gelijkwaardige relatie tussen werkgever en werknemer: ’It takes two to tango!’

  • Je krijgt de vrijheid om je werk zelf in te delen. Dit noemen we het ‘Maasgouwse werken’. Plaats en tijd spreek je onderling af.
  • Je maakt resultaatafspraken met je leidinggevende. Samen maken jullie concreet wat jij doet om de doelen van het team te halen.
  • Je voert de regie over je eigen carrière. Daarvoor kun je gebruik maken van de ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die wij bieden.
  • Je krijgt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, 17,05% individueel keuzebudget (IKB) en een smartphone met abonnement.

Dit zijn wij

Het organogram van gemeente Maasgouw is geen traditionele 'hark’, maar een ‘satellietmodel’. Alle teams zijn met elkaar verbonden, de directie bevindt zich in het midden. Dit geeft de integraliteit weer waar wij naar streven. Dat kunnen we alleen maar realiseren door samen te werken.

Stages en afstudeeropdrachten

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen. Ook laten we je graag ervaren hoe afwisselend en interessant het werken bij gemeente Maasgouw is. We hebben regelmatig stageplaatsen en afstudeerplekken op verschillende vakgebieden. Lijkt het jou leuk om bij ons ervaring op te doen of af te studeren? Stuur dan een mail naar: sollicitaties@servicecentrum-mer.nl

Geef daarin aan:

  • welke studie je doet;
  • wanneer je stage wilt lopen; 
  • hoeveel dagen per week je aan de stage kunt besteden;
  •  hoelang je stage duurt;
  • of je een stageopdracht hebt en welke dat is;

Je krijgt in Maasgouw voor stages en afstudeeropdrachten een marktconforme stagevergoeding.
 

Samenwerking

De gemeente Maasgouw werkt samen met de gemeenten Roerdalen en Echt-Susteren. Alle uitvoeringstaken op het gebied van vergunningen, toezicht, handhaving, participatie, zorg en ondersteuning worden uitgevoerd door Servicecentrum MER. Zoek je een baan of stageplaats binnen een van deze vakgebieden? Kijk dan voor vacatures op IGOM bij het Servicecentrum-MER.