U kunt een melding maken van onder andere losliggende stoeptegels, omgevallen bomen of vernielde speeltoestellen. 

Melding doorgeven

De melding kunt u via het meldingsformulier digitaal doorgeven. Nadat u op de knop versturen heeft geklikt, ontvangt u per mail een bevestiging. De melding wordt verstuurd naar het meldsysteem van de gemeente, waarna de melding in behandeling wordt genomen. Wij vragen u per melding slechts 1 formulier in te vullen.

Geef hier uw melding door

U kunt natuurlijk de melding ook telefonisch doorgeven. Ons telefoonnummer en openingstijden van het callcenter vindt u hier.

Melding doorgeven via de app MijnGemeente

Met de app MijnGemeente kunt u snel en eenvoudig een melding over de openbare ruimte aan de gemeente doorgeven. U kunt ter plaatse met uw smartphone een melding doen, de exacte locatie doorgeven en eventueel een foto meesturen. U kunt ook aangeven of u een terugkoppeling op uw melding wilt ontvangen.

De app MijnGemeente is beschikbaar voor Android en iOS en kan gratis gedownload worden via de Google Playstore of de Appstore. Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, kiest u bij plaatsnaam voor Maasgouw. Vervolgens kunt u meldingen over de openbare ruimte doorgeven.