Donderdag 27 april organiseren SKB en KVW van 11.00 tot 14.00 uur weer een ouderwetse en oergezellige Koningsdagviering voor alle peuters, kleuters en basisschoolleerlingen uit Beegden.

We verwachten daarvoor alle kinderen, ouders en overige belangstellenden ’s ochtends om 11.00 uur op het Dorpsplein. De kinderen mogen verkleed naar het Plein komen, het liefst met een feestelijk versierde fiets, step, of ander voertuig. Deelname is uiteraard gratis voor alle (school)-kinderen uit Beegden t/m groep 8 en vooraf aanmelden is niet nodig.

Bonte stoet
Hierna vertrekt de bonte stoet, feestelijk begeleid door Harmonie Crescendo en Schutterij St. Sebastianusgilde via de Veldstraat, Duinenberg, Bosveld, Bosstraat, Leukenstraat naar gemeenschapshuis ’t Leuke. Tijdens en na de route worden alle creaties door juryleden beoordeeld, want de mooiste versier- en verkleedcreaties maken uiteraard kans op een cadeaubon.

Spellencircuit
Aansluitend krijgen alle deelnemers een stempelkaart om een spellencircuit te doorlopen: op de grasvelden, het achterterras en in de grote zaal zijn veel spelletjes uitgezet. De jongste kinderen kunnen samen met hun ouders deelnemen, de oudere kinderen kunnen de spellen evt. zelfstandig spelen. Iedereen mag zich feestelijk laten schminken en ook ontvangen de deelnemende kinderen een bon voor een lekker broodje knak en (o)ranja.

Bij inlevering van de stempelkaart krijgen alle deelnemers een leuke attentie en bij de feestelijke afsluiting worden de beste scores beloond met een cadeaubon.

Samen vieren
Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom in het gemeenschapshuis en op het achterterras van ’t Leuke onder het genot van een drankje en een broodje. Dus… hang thuis de vlag uit, kom een kijkje of drankje nemen in gemeenschapshuis ’t Leuke en vier deze Koningsdag weer gezellig samen met ons mee!