Waarom iets weggooien als het nog gemaakt kan worden? Het Repair Café is er voor iedereen! 

Wat is een Repair Café
Een Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (het samen) repareren van spullen.

Doelstelling van een Repair Café
Mensen enthousiast maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk. Een Repair Café gaat dus in eerste instantie over spullen die weer gemaakt worden, over duurzaamheid, over hergebruik e.d. Maar een Repair Café gaat ook over elkaar helpen, saamhorigheid, contacten leggen, kennismakingen, er voor elkaar zijn. Het Repair Café is een van de instrumenten die bijdragen aan de leefbaarheid en vitaliteit van de gemeenschap.

Voor wie is het Repair Café
Het Repair Café is er voor iedereen! Voor degene die iets te repareren heeft, jong of oud, rijk of arm. Voor de vrijwilligers die graag zijn/haar diensten inzet om samen met de ander de reparatie uit te voeren. En ook voor de inwoner die nieuwsgierig is en komt kijken wat er te doen is, een kop koffie kan pakken en een praatje maakt.

Wanneer

  • 4 november 2023
  • 2 december 2023

Op de dagen dat het Repair Café geopend is zal er iedere keer ook een extra activiteit plaats vinden. Het Repair Café is geopend op iedere eerste zaterdag van de maand van 11.00 tot 13.00 uur (behalve in augustus).