Tussen maandag 17 juni en dinsdag 16 juli vinden er werkzaamheden aan het asfalt plaats in Panheel bij de rotonde Pater Jac. Schreursweg – St. Antoniusstraat en de rijweg Heelderweg (vanaf de rotonde tot aan de onderkant van de brug richting Heel). Er is een omleiding ingesteld voor autoverkeer, deze wordt aangegeven met gele borden. 

Er wordt gewerkt aan het vernieuwen van de asfaltdeklaag. Ook zijn er een aantal kleine aanpassingen aan de infrastructuur. 

Horeca en bedrijven gelegen aan de Heelderweg en de Boschmolenweg blijven bereikbaar vanuit Heel, met uitzondering van dinsdag 2 juli. Op deze dag is de gehele weg afgesloten en zijn de genoemde bedrijven niet bereikbaar.

Fietsers

Fietsers moeten tijdens deze werkzaamheden afstappen en kunnen gewoon door de Heelderweg/ langs de rotonde af. Alleen op 2 juli zal er een fietsomleiding zijn die loopt over de Monseigneur Savelbergweg en Pol.

Vragen?

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met Ruud Strijbosch. Dit kan via ons algemene nummer 0475 - 85 25 00. Alle aanwonende bewoners en bedrijven hebben hierover een bewonersbrief ontvangen.