Tijdens de Kerstmarkt in Thorn is de prachtige oude historische kern van Thorn volledig in kerstsfeer ingericht. Er zal sfeervolle muziek klinken en u wordt meegenomen terug naar de tijd van Dickens en Scrooge. 

De Kerstmarkt in Thorn is de laatste 27 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest sfeervolle in Midden-Limburg. In de circa 70 stands kan de bezoeker kiezen uit een uitgebreid assortiment kerstdecoraties, handgemaakte sieraden, antiek,  luxe kerstcadeaus, keramiek, tuindecoraties en nog veel meer.

De Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels en oliebollenHet koor Equal Voices uit Nederweert zal u mee terugnemen naar de tijd van Dickens en Scrooge en zingt in de straten van Thorn.

De kerstmarktbezoeker kan van 12.30 - 17.00 uur vrij binnenlopen in de Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles; de Abdijconcertino’s. Deze miniconcerten zijn al jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn.

Nieuw dit jaar is dat diverse ensembles ook in de ridderzaal van kasteelhoeve De Grote Hegge zullen optreden en voor de kinderen is er op de Grote Hegge een meet en greet met de Kerstman! Ook dit jaar rijdt er weer een paardentram met prachtige paarden ervoor. 

  • Entree: € 3,50 (kinderen tot 12 jaar gratis). 
  • Tip: Neem contant geld mee, u kunt aan de entree en bij de meeste stands niet pinnen.