In Maasgouw rijden 2 Wensbussen door de kernen van de gemeente. De Wensbus is een klein busje voor maximaal 8 personen. Stichting Wensbus Maasgouw vervoert inwoners van Maasgouw naar allerlei bestemmingen in de gemeente. Dit kan zijn naar de dagbesteding, de huisarts, de winkel, de kaartclub of naar familie of vrienden. 

Ook rijdt de Wensbus naar enkele bestemmingen buiten de gemeente zoals het ziekenhuis in Roermond of naar een verzorgingshuis in de buurt. De Wensbus rijdt op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur. De Wensbus zorgt er voor dat de inwoners van Maasgouw zelfstandig kunnen blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer. Vriendelijke chauffeurs brengen de passagiers van deur tot deur.

Tarieven

Met ingang van 1 maart 2023 gelden de volgende tarieven:

Soort vervoerKosten
Vervoer binnen Maasgouw€ 1,50 per enkele rit
Vervoer naar bestemmingen buiten Maasgouw (puntbestemmingen)€ 3,00 per enkele rit

Lees hier meer over de tarieven en bestemmingen.

Hoe reserveer ik de Wensbus?

Voor het maken van een vervoersafspraak kunt u op werkdagen tussen 17:00 en 19:00 uur bellen met 0475 - 22 70 27. Bestel de Wensbus op tijd!

Logo Wensbus

Stichting Wensbus Maasgouw

De Wensbus wordt verzorgd door vrijwilligers. Stichting Wensbus Maasgouw kan altijd versterking gebruiken in de vorm van enthousiaste planners en/of chauffeurs. Iets voor u? Kijk voor meer informatie op www.wensbusmaasgouw.nl of bel met 0475 46 24 75.

Wensbus Maasgouw