Voorzieningenwijzer

Laat u nog ergens geld liggen? Heeft u recht op zorg- of huurtoeslag? Of kunt u misschien geld besparen op uw zorgverzekering? Misschien zijn er regelingen en toeslagen waar u geen gebruik van maakt. We kunnen ons voorstellen dat u de weg kwijt raakt in al die voorzieningen. Daarom helpen we u graag!

Bijvoorbeeld door te bekijken of u de zorgverzekering heeft die het beste bij u en uw persoonlijk situatie past of door beter gebruik te maken van regelingen en toeslagen waar u mogelijk recht op heeft. Een eerste stap is het aanvragen van een adviesgesprek. 

Hoe werkt het?  

U kunt gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen via Maasgouw - Dat geldt voor mij. Een adviseur neemt contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens het adviesgesprek kijkt de adviseur samen met u waar u recht op heeft en vraagt het aan. Ook bekijken jullie samen of u bijvoorbeeld wel de zorgverzekering heeft die het beste bij u past.

Wilt u meer weten of meteen aanmelden?  

Kijk dan op www.devoorzieningenwijzer.nl of op www.datgeldtvoormij.nl.

U kunt zich ook direct aanmelden voor een adviesgesprek via Algemeen Maatschappelijk Werk via raadsliedenmaasgouw@amwml.nl of op 088 - 65 60 692.