In het gemeentehuis in Maasbracht kunt u gemakkelijk pasfoto's maken voor uw paspoort, identiteitsbewijs en rijbewijs. U vindt de pasfotocabine in de hal. Deze is beschikbaar tijdens de reguliere openingstijden, zonder afspraak. Let op: u kunt alleen met pin betalen. Helaas is de automaat is niet geschikt voor kinderen kleiner dan 1.20 meter.

Voorkom vertraging

Wilt u gebruik maken van de pasfotocabine vóór uw afspraak voor het aanvragen of verlengen van officiële documenten? Kom dan op tijd naar het gemeentehuis. Dit voorkomt vertraging bij uw afspraak.

Kostenoverzicht pasfoto’s

Let op: betaling alleen mogelijk met pin.

  • Pasfoto’s voor paspoort, identiteitskaart of rijbewijs (5 stuks): € 9,00.
  • Pasfoto’s en handtekening voor online verlengen rijbewijs (4 stuks): € 13,00.

Online rijbewijs verlengen of categorie-uitbreiding

Inwoners van gemeente Maasgouw kunnen het rijbewijs sinds 1 maart online verlengen of uitbreiden met een categorie. Op deze pagina leest u meer over het online verlengen van uw rijbewijs.

Hiervoor heeft u een recente pasfoto nodig, die kunt u maken in de pasfotocabine. Na het maken van de foto’s en het digitaal zetten van uw handtekening, worden deze veilig verzonden naar de RDW voor verwerking. De RDW laat u via een e-mail weten wat de volgende stap is om het rijbewijs te verlengen of uit te breiden.