De nieuwe website Meedoenmaasgouw.nl zorgt ervoor dat je je nooit meer hoeft te vervelen! Het is dé plek waar je alles kunt vinden over activiteiten in de buurt, vrijwilligerswerk, verenigingsnieuws en de sport- en cultuurverenigingen in onze gemeente.

Op meedoenmaasgouw.nl vind je:

Een agenda

Ontdek wat er allemaal te doen is bij jou in de buurt en daar buiten. Van festivals en workshops tot sportevenementen en culturele voorstellingen… Op meedoenmaasgouw.nl vind je altijd iets wat bij je past.

De vrijwilligersvacaturebank

Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk, naar een manier om bij te dragen? Bekijk de laatste vacatures en vind hét vrijwilligerswerk dat bij jou past! 

Info over organisaties

Van tennis tot de harmonie tot verenigingen voor ouderen en alles daar tussenin. Sluit je aan bij een van de vele verenigingen en organisaties die onze gemeente rijk is. Of je nu gepassioneerd bent door sport, kunst, muziek of theater, er is altijd een club te vinden waar je je ei kwijt kunt.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van wat er speelt in Maasgouw. Meedoenmaasgouw.nl biedt actuele informatie over lokale ontwikkelingen, updates en belangrijke aankondigingen van de verenigingen.

Vragen over meedoenmaasgouw.nl?

Neem contact op met Carmen Danko van Wel.kom via c.danko@welkom.nu of telefonisch via 06 - 52 56 28 88.
 

Wel.kom

De website is een initiatief van Wel.kom en de gemeente. Wel.kom wil ervoor zorgen dat iedereen prettig samenleeft in onze gemeenten, buurten en straten. De betrokken medewerkers ondersteunen mensen om ze volwaardig te laten meedraaien in onze samenleving. 

Samen met vrijwilligers organiseert Wel.kom diverse projecten en activiteiten om de leefbaarheid en participatie in wijk, dorp en stad te bevorderen. Kortom: met de diensten en activiteiten van Wel.kom is ondersteuning altijd binnen handbereik.

Bezoek de website van Wel.kom