Festival

Limburg Festival

Datum
tot
Locatie
Midden-Limburg

Van 7 tot en met 11 augustus kun je weer genieten van buitengewoon theater op bijzondere locaties. De indrukwekkende openingsvoorstelling vindt plaats in Park Domicilia in Ohé en Laak. 

Het Limburg Festival is het grootste locatietheaterfestival in Limburg! Voor het 42e jaar gaat het van 7 t/m 11 augustus in 2024 bezoekers een unieke theaterervaring laten beleven. Door ze daar waar het vlakke land begint te plooien, te verwonderen met bijzonder theater op bijzondere locaties. Het festival tovert daarbij het platteland om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, muziek, opera, mime en dans.

Het Limburg Festival vertelt verhalen van gisteren, van nu en morgen. Op bijzondere plekken in het hart van het Limburgse (cultuur)landschap zoals in monumentale kloosters, eeuwenoude boerenerven, majestueuze kastelen, de boorden van Mooder Maas en je eigen ongeharkte achtertuin.

Kaarten

De kaartverkoop (exclusief voor de Vrienden van het Limburg Festival) start op maandag 8 juli. De vrije verkoop start een week later, op maandag 15 juli, vanaf 20.00 uur. 

Opening

De opening is op woensdagavond 7 augustus in Park Domicilia in Ohé en Laak. Daar kun je kijken naar de voorstelling  'Gendermonologen' van Raymi Sambo Maakt.  
Raymi Sambo presenteert met Gendermonologen opnieuw een actuele vertelling. Zoals het gezelschap vorig jaar diepe indruk maakte met hun schurende ‘Ik zeg toch sorry’, zo zal ook Gendermonologen de tongen los maken.

Wandelroute

Tijdens de wandelroute 'Ode aan de Bron' staan op donderdag 8 augustus de jonge (Limburgse) theaterhonden te trappelen van ongeduld om hun verhalen te vertellen. Hun enthousiasme is grenzeloos en hun ideeën zijn niet in één hokje te stoppen en stuiteren alle kanten op. Er is een prachtige route uitgezet in het maasplassengebied rondom de Ohé en Laak. Hou je van wandelen, krijg je een glimlach van mooie natuur en laat je je graag verrassen door onvoorspelbare verhalen, reserveer dan snel een plekje tijdens deze 5e editie van Ode aan... Ode aan de Bron - Limburg Festival.

Bomvol programma

Maar er staat uiteraard nog veel meer op het bomvolle programma! Kijk voor alle locaties, het speelschema en meer info op Home - Limburg Festival.