Theater

Kindervoorstelling 'Doornroosje'

Datum
Tijd
-
Locatie
Thorn

Toneelgroep Mariahout speelt de voorstelling 'Doornroosje' in het Openluchttheater in Thorn. 

Doornroosje

Hoe zat dat ook alweer met Doornroosje? Dit is je kans het hele verhaal te beleven, want het toneelstuk over de prinses kun je zien in het Openluchttheater in Thorn. Het sprookje wordt gebracht door Toneelgroep Mariahout, die al eerder in ons theater speelden (Repelsteeltje).De regie is in handen van Lars van Asten.

Verhaal

Prinses Roos wordt bij haar geboorte vervloekt door een jaloerse heks Draconia. Gelukkig schieten de liefdevolle feeën te hulp. Roosje groeit warm en veilig op, totdat het noodlot toeslaat. Zij zich prikt aan een spinnewiel. Dat komt door een list van die gemene heks Draconia. Doornroosje en alle mensen uit het koninkrijk vallen in een eeuwige slaap. Een enorme doornenhaag omsingelt de slapende stad.

Komt dit goed, of loopt het verkeerd af?  Overwint de ware liefde, zal er een Prins het kasteel binnen kunnen dringen en Doornroosje redden, maar hoe moet dat dan?

Info

  • Op 14 juli om 14:00 uur begint het toneelstuk, geschikt vanaf 4 jaar. De voorstelling duurt 90 minuten. 
  • Kaartjes moeten gereserveerd worden en zijn voor kinderen tot 13 jaar gratis. En dan staat er ook nog ranja klaar. Begeleiders betalen €10,-
  • Kaarten reserveren is nodig, ook voor de kinderen! Kijk op: www.openluchttheaterthorn.nl voor een leuke en een beetje spannende middag!