Berichten tussen u en de Omgevingsdienst van Servicecentrum MER worden verstuurd via de berichtenbox op jeleefomgeving.nl(externe link). Hieronder leest u wat dit is en hoe het werkt.

Wat is jeleefomgeving.nl?

Jeleefomgeving.nl(externe link) is een veilige, digitale omgeving waarin de Omgevingsdienst met u communiceert over uw aanvraag of melding in gemeente Maasgouw. De Omgevingsdienst van Servicecentrum MER maakt gebruik van jeleefomgeving.nl(externe link) zodat alle berichten over uw melding of aanvraag op een veilige, centrale manier worden verzameld en verstuurd.

Hoe werkt het?

Verwacht u een bericht over een aanvraag of melding aan de Omgevingsdienst? Bijvoorbeeld over een vergunning? U krijgt een e-mail van noreply@jeleefomgeving.nl als er een nieuw bericht voor u klaarstaat in de berichtenbox van jeleefomgeving.nl(externe link).

U kunt het bericht op de volgende manier openen:

  • Klik op de button in de e-mail;
  • U ziet nu een pagina waarop u een code moet invullen. U ontvangt ondertussen een e-mail met daarin een eenmalige code;
  • Vul de code uit de e-mail in;
  • U bent nu veilig ingelogd in de berichtenbox en kunt berichten lezen en beantwoorden.

Wilt u de berichtenbox bekijken maar heeft u geen e-mail ontvangen van noreply@jeleefomgeving.nl? Ga naar jeleefomgeving.nl(externe link), klik op ‘Naar uw berichtenbox’, vul uw e-mailadres in en volg dezelfde stappen zoals hierboven staan beschreven.

Vragen?

Heeft u een vraag over jeleefomgeving.nl(externe link)? Neem contact op met de Omgevingsdienst van Servicecentrum MER via telefoonnummer: 0475 - 25 51 00. De Omgevingsdienst is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.