HOME  |  Zorg & Ondersteuning  |  Vrijwilligers  |  Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Logo Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bij het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw kunt u terecht als u vrijwilligerswerk wilt gaan doen of als uw organisatie of vereniging vrijwilligers zoekt. Zij geven ook informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld over verzekeringen, werken met behoud van uitkering, belastingen contracten en onkostenvergoedingen.

Vacaturebank klikmaasgouw.nl

Organisaties en verenigingen die vrijwilligers zoeken kunnen op www.klikmaasgouw.nl hun vacature aanmelden. Vanaf dat moment is de vacature zichtbaar op de website. Geïnteresseerden kunnen via de website reageren. Wekelijks wordt één vacature uitgelicht als Vacature van de week. www.klikmaasgouw.nl werkt simpel en effectief. Met slechts één klik ontmoeten organisaties en vrijwilligers elkaar.

Contactgegevens

Het steunpunt heeft op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur spreekuur in S.M.C. de Spil, suikerdoossingel 49 in Maasbracht.. Ook kunt u dan telefonisch contact met ze opnemen via (0475) 85 25 00. Per mail is het steunpunt te bereiken via: info@klikmaasgouw.nl.