HOME  |  Zorg & Ondersteuning  |  Samenstelling Sociaal wijkteam  |  Algemeen Maatschappelijk Werkers

Algemeen Maatschappelijk Werkers

Het leven van alledag is soms een flinke uitdaging. De medewerkers van Algemeen Maatschappelijk Werk kunnen u ondersteunen en helpen bij problemen in uw dagelijks leven of in uw werk. Deze hulp kan van korte, maar ook van langere duur zijn. Ze ondersteunen u individueel. U kunt ook deelnemen aan trainingen.

Advies en praktische tips

Uitgangspunt bij al onze ondersteuning is dat u weer zelf verder kunt en dat u sterker uit de situatie komt. Bij het oplossen van uw problemen staan we naast u. We brengen u in contact met de juiste mensen, we regelen samen praktische zaken en we helpen u op weg. We geven advies en praktische tips waar u direct mee aan de slag kunt.

Uw problemen aanpakken doet u zelf, maar niet alleen

Het Algemeen Maatschappelijk Werk neemt deel aan het Sociaal wijkteam. De hulpverlening van het maatschappelijk werk is soms namelijk maar een deel van de oplossing. In het Sociaal wijkteam maken we gebruik van elkaars expertise en ervaring. Daarom kunnen we de inwoner van Maasgouw nog beter ondersteunen. Nathalie Strijp neemt namens het AMW deel aan het Sociaal wijkteam.