HOME  |  Zorg & Ondersteuning  |  Samenstelling Sociaal wijkteam

Samenstelling Sociaal wijkteam

 • Algemeen Maatschappelijk Werkers

  Het leven van alledag is soms een flinke uitdaging. De medewerkers van Algemeen Maatschappelijk Werk kunnen u ondersteunen en helpen bij problemen in uw dagelijks leven of in uw werk. Deze hulp kan van korte, maar ook van langere duur zijn. Ze ondersteunen u individueel. U kunt ook deelnemen aan trainingen.

 • Ondersteuner mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers

  Carl Lahaije en Björn Maessen zijn als Ondersteuner mantelzorgers en zorgvrijwilligers in het Sociaal wijkteam actief. Zorgvrijwilligers en mantelzorgers kunnen bij hen terecht voor informatie, een luisterend oor of om de mogelijkheden te bespreken om de zorg (tijdelijk) uit handen te geven.

 • Wijkverpleegkundigen

  De meeste mensen willen niets liever dan zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in de eigen vertrouwde omgeving. Wijkverpleegkundigen kunnen daarbij helpen. In een persoonlijk gesprek bij u thuis bekijkt de wijkverpleegkundige samen met u welke (verpleegkundige) zorg en ondersteuning nodig en mogelijk zijn. Bij voorkeur zijn bij dat gesprek ook uw partner en eventuele andere mantelzorgers aanwezig.

 • Medewerkers Participatie

  In het Sociaal wijkteam is Veronique Sandhovel werkzaam als medewerker Participatie. Bij haar kunt u terecht als u vragen of ondersteuning nodig heeft op het gebied van werk en inkomen. Aan de hand van een gesprek wordt samen met u uw vraag besproken. Hierbij wordt gekeken naar wat u wél kunt.

 • Medewerkers Wmo

  In het Sociaal wijkteam zijn Cindy Ummels en Renate Ariaans werkzaam als medewerker Wmo. Zij ondersteunen u als u een probleem heeft op het gebied van gezondheid, wonen, ontmoeten, zelfstandigheid en het voeren van een huishouden. Vanuit een brede blik wordt naar deze gebieden gekeken. Hierbij wordt uw sociale netwerk meegenomen.

 • Medewerkers Centrum voor Jeugd en Gezin

  Opvoeden doe je niet alleen!

  In het Sociaal wijkteam is Joyce Ruber werkzaam als jeugd- en gezinswerker van CJG. Met alle kleine en grote vragen over opvoeding en ontwikkeling van uw kind(eren) kunt u bij haar terecht, vanaf uw zwangerschap tot dat uw kind 18 jaar is. In bijzondere gevallen kan het zijn dat u totdat u kind 23 jaar is bij het CJG terecht kunt. Als specialistische jeugdhulp nodig is, leiden we je ernaar toe. Naast informatie en advies organiseert het CJG ook themabijeenkomsten en workshops.

 • Consulenten MEE

  Consulenten van MEE ondersteunen mensen met een beperking of chronische ziekte. Het uitgangspunt is ‘Gewoon meedoen’,  ook als u of uw kind een beperking of chronische ziekte heeft.  Zij kennen de mogelijkheden en weten waar u tegenaan loopt. Of het nu gaat om opvoeding, werk, wonen, geldzaken of regelgeving.