HOME  |  Zorg & Ondersteuning  |  Jongeren Op Gezond Gewicht

Jongeren Op Gezond Gewicht

De gemeente Maasgouw wil dat alle kinderen de kans krijgen om lekker fit te leven. Daarom doet de gemeente mee aan Jongeren Op Gezond Gewicht. Dit is een initiatief waarbij iedereen in de gemeente zich inzet om de keuze voor een gezonde leefstijl gemakkelijk én aantrekkelijk te maken. Van kinderdagverblijf tot vereniging of ondernemer. Samen zorgen we ervoor dat de gezondste keuze, de slimste keuze is. De verbinding tussen deze partijen zijn Daan en Denise, de JOGG-regisseurs van Maasgouw.

JOGG-regisseurs helpen

Jongeren Op Gezond Gewicht helpt scholen, kinderdagverblijven, verenigingen en andere organisaties die met kinderen tussen de 0 en 12 jaar werken met het stimuleren van een gezonde én slimme leefstijl. Zit je in een ouderraad of jeugdcommissie? Ben je ondernemer?  Of ben je benieuwd naar onze aanpak? Neem dan contact op met JOGG-regisseurs Denise Essers en Daan Sliepen via info@jogg-maasgouw.nl.

Kijk voor meer informatie ook op www.jogg-maasgouw.nl of volg Jongeren Op Gezond Gewicht op Facebook, www.facebook.com/joggmaasgouw