HOME  |  Zorg & Ondersteuning  |  JOGG Maasgouw

JOGG Maasgouw

JOGGJOGG Maasgouw is een initiatief waarbij iedereen in de gemeente zich inzet om de keuze voor een gezonde leefstijl voor jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Daarom bouwen wij een netwerk van mensen, bedrijven, scholen en andere instanties. Een netwerk dat samen aan één doel werkt: gezonde kinderen in Maasgouw. Zo willen we bereiken dat kinderen op alle plekken waar ze komen een gezonde keuze kunnen maken.

Denise en Daan; onze JOGG-regisseurs

Denise Essers-Leurs en Daan Sliepen zijn de regisseurs van JOGG Maasgouw. Zij zijn samen de motor achter alle JOGG-activiteiten. Zij stimuleren en motiveren iedereen die betrokken is bij kinderen tussen 0 en 12 jaar om te werken aan een gezonde leefstijl. Ze organiseren activiteiten en helpen met goede raad en leefstijlprogramma’s. En wat misschien wel het belangrijkste is; ze verbinden mensen, organisaties en bedrijven om samen te werken aan de gezondheid en vitaliteit van de jeugd in Maasgouw.

Meer informatie 

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met JOGG-regisseurs Denise Essers en Daan Sliepen via info@jogg-maasgouw.nl. Kijk ook eens op onze website www.jogg-maasgouw.nl of volg JOGG Maasgouw op Facebook, www.facebook.com/joggmaasgouw