HOME  |  Zorg & Ondersteuning  |  Deel je moment

Deel je moment

In elke kern wonen mensen die wel wat extra hulp of aandacht kunnen gebruiken. Ook in jouw dorp. Zij vragen er niet direct zelf om. Omdat ze je niet kennen, of gewoon omdat ze niet durven. ‘Iedereen heeft het al zo druk’. Maar ze hebben die hulp hard nodig. Om de partner even te ontlasten, om er gewoon even uit te kunnen of omdat ze zelf niet meer alles meekrijgen tijdens een doktersbezoek. Met de campagne Deel je moment zijn we op zoek naar inwoners die hierbij willen helpen.

Deel je moment

We vragen niet om je schaarse vrije tijd op te geven of in te leveren. We vragen je zelfs niet je tijd te delen. We vragen je om je moment te delen. Dit hoeft geen vast moment in de week te zijn, maar kan juist ook af en toe. Je gaat bijvoorbeeld boodschappen doen. Deel jouw boodschappenmoment met iemand anders door samen boodschappen te doen.

Het gaat om activiteiten die je al doet of van plan bent om te gaan doen. Dit kunnen heel verschillende activiteiten zijn. Je kunt bijvoorbeeld je boodschappenmoment, je kaartmoment, je wandelmoment en je automoment delen. Voor jezelf, en voor die ander.

Jouw moment delen?

Wil jij je moment delen?  Meld je dan aan via onderstaand formulier. Aanmelden kan ook bij Wmo-adviseurs Carl Lahaije en Björn Maessen via (0475) 85 25 00. Samen met jou wordt gekeken wat het beste bij je past en wat je zou willen doen. Heb je nog vragen dan kun je ook contact met Carl Lahaije en Björn Maessen opnemen.

Aanmeldformulier Deel je moment