HOME  |  Zorg & Ondersteuning  |  Deel je moment

Deel je moment

Ook in jouw dorp wonen mensen die wel wat extra hulp of aandacht kunnen gebruiken. Die je er niet direct zelf om vragen. Omdat ze je niet kennen, of gewoon omdat ze niet durven. ‘Iedereen heeft het al zo druk’. Maar ze hebben die hulp hard nodig. Om de partner even te ontlasten, om er gewoon even uit te kunnen of omdat ze zelf niet meer alles meekrijgen tijdens een doktersbezoek. Daarom zijn we op zoek naar jou.

Om iemand te begeleiden bij het ziekenhuisbezoek. Of om een potje te kaarten. Of gewoon een blokje om te gaan. Wat voor de meeste van ons zo gewoon is en we vaak toch al doen. Dat kunnen we ook samen doen.

Deel je moment

We vragen niet om je schaarse vrije tijd op te geven of in te leveren. We vragen je zelfs niet je tijd te delen. We vragen je om je moment te delen. Dit hoeft geen vast moment in de week te zijn, maar kan juist ook af en toe. Deel jouw moment. Je boodschappenmoment, je kaartmoment, je wandelmoment, of je automoment. Je doet het al, of was het van plan. Deel dit met een ander. Voor jezelf, en voor die ander.