HOME  |  Zorg & Ondersteuning  |  Beweegpleinen Linne, Maasbracht en Wessem

Beweegpleinen Linne, Maasbracht en Wessem

Het beweegplein is een plek in de open lucht waar u op een prettige manier aan uw gezondheid en conditie kunt werken. Jong en oud kan, zelfstandig of in een groep, gebruik maken van de toestellen en oefeningen op het beweegplein. Het is een sociale ontmoetingsplaats waar bewegen centraal staat.

Linne

Het beweegplein in Linne ligt aan de Nieuwe Markt. Vanaf 19 februari 2018 kunt u elke maandag daar bewegen onder deskundige begeleiding van beweegcoaches Lia en Tineke. Het beweeguurtje is elke maandag van 11.00 tot 12.00 uur. U kunt meedoen als u lekker sportief wilt trainen, maar ook als u minder mobiel bent en bijvoorbeeld gebruik moet maken van een stok, rollator of scootmobiel kunt u meedoen. De beweegcoach zorgt ervoor dat elke deelnemer passende oefeningen krijgt. Wilt u deelnemen? Komt u dan naar het beweegplein aan de Nieuwe Markt. U hoeft zich niet vooraf aan te melden en deelname is gratis. In Linne is een WML-watertappunt aanwezig.

Beweegtuin Linne

Maasbracht

In Maasbracht ligt het beweegplein op het plein voor de Brede School aan de Neutrale Hoek. Op dit plein staat ook een WML-watertappunt.

Beweegplein Maasbracht

Wessem

De beweegtuin in Wessem ligt bij Zorgcentrum Proteion St. Jozef.  Bewoners van St. Jozef en andere ouderen kunnen elkaar op deze plek ontmoeten en samen bewegen.