Tijdens de workshop 'Veilig internetbankieren' leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je internetcriminaliteit kunt herkennen en hoe je jouw gegevens veilig kunt houden.

Informatiebijeenkomsten voor een financieel gezonde toekomst

In een tijd waarin financiële redzaamheid belangrijk is, blijkt dat veel huishoudens moeite hebben met het behouden van overzicht in hun financiën. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de huishoudens geen idee heeft hoeveel geld ze maandelijks uitgeven of worstelt met hun financiële administratie. Om mensen op weg te helpen naar een financieel gezonde toekomst, organiseert Bibliocenter Maasgouw gratis informatiebijeenkomsten. Aanmelden is wel verplicht.

Workshop veilig internetbankieren
Dinsdag 21 november 2023 van 13:30 - 15:00 uur, Cultureel Centrum Don Bosco in Heel.

Internetbankieren is niet meer weg te denken, maar helaas komt fraude nog steeds voor. Tijdens de workshop "Veilig internetbankieren" leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je internetcriminaliteit kunt herkennen, welke vormen van internetcriminaliteit er zijn en hoe je jouw gegevens veilig kunt houden. Deze bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door KBO St. Ambrosius Heel en de RegioBank.

Aanmelden
Deelname aan alle bijeenkomsten is gratis en inclusief koffie en thee. Meer informatie of aanmelden kan via de website van Bibliocenter www.bibliocenter.nl/agenda/maasgouw(externe link) of door te bellen met Carien van Eijden van Bibliocenter, tel. 06-20420823.