HOME  |  Wonen & Leven  |  Veiligheid  |  Wijkagenten

Wijkagenten

De wijkagent is het politieaanspreekpunt voor de inwoners, verenigingen en instellingen van de gemeente. Een wijkagent kan zijn werk uiteraard niet alleen uitvoeren. Een aantal politieagenten heeft nadrukkelijk aandacht voor het politiewerk in de gemeente Maasgouw.

Als inwoner van de gemeente Maasgouw bent u de belangrijkste schakel!

U ziet en hoort wat er in uw omgeving gebeurt. Bij een groot aantal meldingen kan de politie niet alléén voor de oplossing zorgen. De oplossing wordt dan vaak gevonden in samenwerking met anderen. U moet hierbij denken aan uw eigen omgeving, buurtbewoners, verenigingen, scholen, woningbouwvereniging, de gemeente, bureau jeugdzorg, Riagg.

Wijkagenten van de gemeente Maasgouw

Hay Janssen
hay.janssen@politie.nl

Wijkagent in Heel, Panheel, Thorn, Wessem en Beegden

Odette Joskin
odette.joskin@politie.nl
Wijkagent in Maasbracht, Linne, Ohé en Laak, Stevensweert en Brachterbeek

Jeroen Smolenaers
jeroen.smolenaers@politie.nl

Politie bereikbaarheid

Spoed

Bij spoed: bel 112.

Servicenummer 

Met dit nummer kunt u bellen voor al uw niet-spoedeisende vragen of problemen: 0900-8844. Ook kunt u via dit telefoonnummer afspraken met de wijkagenten maken of informatie aan hen doorgeven.  

Aangifte

Via het Servicenummer 0900-8844 kunt u een afspraak maken voor het doen van aangifte. U kunt hierbij aangeven waar u aangifte wenst te doen. Ook kunt u online uw aangifte doen bij de politie: www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/aangifte-doen

Meld Misdaad Anoniem (M.)

Via 0800 - 7000 belt u met Meld Misdaad Anoniem (M.). Dit is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. 

Wilt u meer weten over de politie? Kijk dan op www.politie.nl