HOME  |  Wonen & Leven  |  Werk in uitvoering  |  Werkzaamheden kabels & leidingen  |  Vervangen waterleiding Waterstraat te Thorn

Vervangen waterleiding Waterstraat te Thorn

WML start in week 28 met het vervangen (saneren) van de waterleiding aan de Waterstraat te Thorn. Het gedeelte naar zorgcentrum Sterrebosch (onder de Bomen) wordt ook vervangen.

De waterleiding wordt vervangen vanaf Waterstraat 10 richting de Hofstraat. Dit is een lange laan met bomen en een brede (geasfalteerde) weg. De huidige waterleiding ligt achter de rij bomen. De nieuwe waterleiding komt op dit gedeelte onder het asfalt te liggen. Over de gehele lengte van de rijweg zal een strook asfalt van circa 40 centimeter breed worden uitgezaagd.

Tijdens deze werkzaamheden treft de aannemer de nodige verkeersmaatregelen. De straat wordt hierdoor moeilijker bereikbaar. De aannemer maakt, voor de veiligheid, de sleuven 'savonds en in het weekend zo veel mogelijk dicht. Op deze manier proberen wij de overlast voor u te beperken. Ze doen er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden, hiervoor graag uw begrip.

Heeft u vragen of wenst u nadere informatie dan kunt u contact opnemen met Ralph Habets van het team Civiel. U kun hem bereiken via (0475) - 85 25 00 of per mail via: r.habets@gemeentemaasgouw.nl