HOME  |  Wonen & Leven  |  Werk in uitvoering  |  Werkzaamheden kabels & leidingen  |  Panheel: rotonde Pater Jac Schreursweg en Rijksweg Heelderweg

Panheel: rotonde Pater Jac Schreursweg en Rijksweg Heelderweg

Dit item is in het archief geplaatst op 16-05-2018

Werkzaamheden aan het gas- en waterleidingnet rondom de rotonde Pater Jac Schreursweg en Rijksweg Heelderweg in Panheel, uitgevoerd door aannemer APK (in opdracht van WML).

De werkzaamheden zijn gestart in januari 2017. Tijdens de werkzaamheden treft de aannemer verkeersmaatregelen die mogelijk alternatieve omleidingsroutes aangeven. Een en ander zal zeker bij de rotonde in Panheel  tot overlast kunnen leiden. Het kan voor de bewoners zijn dat uw pand soms wat moeilijk bereikbaar is. In verband met de veiligheid maakt de aannemer de sleuven ’s avonds en in het weekend zoveel mogelijk dicht. Zo beperken zij de overlast voor u. Ze doen er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Graag uw begrip.

Asfaltwerkzaamheden week 35

Bij de saneringswerkzaamheden kabels en leidingen is het nodig geweest om ook werkzaamheden uit te voeren in het asfalt. Deze zijn (tijdelijk) dicht gestraat met betonstraatstenen, ook wel overhakkers genoemd. Deze overhakkers worden in week 35 (maandag 28 augustus) voorzien van asfalt.

Deze asfaltwerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Asfaltbouw BV. Het is hierbij nodig dat de rijweg (tijdelijk) wordt afgesloten. De aannemer zorgt voor de juiste verkeersmaatregelen en zal daar waar nodig is het verkeer (om)leiden met verkeersregelaars.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u nadere informatie dan kunt u contact opnemen met Jack Erdmann van het team Civiel. U kunt hem bereiken via (0475) 8525 00 of per e-mail j.erdmann@gemeentemaasgouw.nl.

Documenten