HOME  |  Wonen & Leven  |  Werk in uitvoering  |  Werkzaamheden kabels & leidingen  |  Panheel: Heelderweg

Panheel: Heelderweg

Dit item is in het archief geplaatst op 16-05-2018

Aannemer APK start eind augustus (in opdracht van WML) met de sanering van de WML-leiding aan de Heelderweg in Panheel, vanaf de komgrens (bij van Aarsen) tot aan de rotonde (Bosmolenweg).

Duur werkzaamheden

De werkzaamheden aan het gedeelte tussen de Bosmolenweg en de komgrens duren 6 tot 8 weken.  Aansluitend wordt het gedeelte tussen de Bosmolenweg en rotonde gerealiseerd. Deze werkzaamheden duren tussen de 3 en 4 weken.

In verband met de veiligheid maakt de aannemer de sleuven ’s avonds en in het weekend zoveel mogelijk dicht. Zo wordt de overlast voor u beperkt. De aannemer doet er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden.

De aannemer informeert de omwonenden tijdig door middel van een bewonersbrief. Hierin staat de planning van de werkzaamheden.

Verkeersmaatregelen

Voor de bovengenoemde werkzaamheden zal de straat worden open gegraven.  Alleen op deze manier kunnen de werkzaamheden aan de leidingen worden verrichten. Er zal grote hinder voor de bewoners van de straat ontstaan door de verkeersmaatregelen. De straat wordt moeilijker bereikbaar. Het doorgaande verkeer zal worden omgeleid via Daalzicht, de Napoleonsbaan en de Pater Jac Schreursweg.

Voor de weggebruikers geldt dat de aannemer tijdens de werkuren overdag het verkeer begeleidt met verkeersregelaars. Na werktijd zal er een verkeerregelinstallatie worden gebruikt om het verkeer te regelen. Dit omdat het werkvak, dat door middel van bouwhekken is afgezet, gedeeltelijk op de rijweg/fietspad staat.

Contact

Heeft u vragen dan kunt u het beste contact opnemen met de uitvoerder van de aannemer APK, Bart Heezemans op telefoonnummer (06) 51 42 18 91.