HOME  |  Wonen & Leven  |  VIA Maasgouw

VIA Maasgouw

VIA Maasgouw

De VIAMaasgouw valt vanaf 1 januari 2020 niet meer bij u op de mat. De uitgever, Mediahuis Limburg, stopt met het uitgeven van dit huis-aan-huis blad. Een belangrijke reden voor het niet langer uitgeven van de ViaMaasgouw is dat het een ‘economisch duur product’ is geworden, aldus het Mediahuis.

Het gemeentenieuws, dat vast onderdeel uitmaakte van de VIAMaasgouw, kunt u nu op volgende manieren volgen:

E-mailnieuwsbrief gemeente Maasgouw

Meld u via www.gemeentemaasgouw.nl/nieuwsbrief aan voor de wekelijkse gemeentelijke e-mail nieuwsbrief. Zo hoeft u verder niets te doen en verschijnt het laatste nieuws automatisch bij u in uw mailbox. Zo blijft u altijd op de hoogte en hoeft u niets te missen.

Actuele website

Bezoek regelmatig onze website www.gemeentemaasgouw.nl/nieuws voor een actueel overzicht van het gemeentenieuws.

Kabelkrant ML5

Wilt u liever het gemeentenieuws thuis voor de buis volgen? Het gemeentenieuws komt ook via de kabelkrant beschikbaar. Schakel hiervoor in op de lokale omroep ML5. Wist u dat wij ongeveer 4 dagen voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering een gemeentejournaal op omroep ML5 uitzenden? Ook zo blijft u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in uw gemeente.

Officiële bekendmakingen

Bent u op zoek naar officiële bekendmakingen zoals aangevraagde en verleende vergunningen? Kijk dan op www.officielebekendmakingen.nl.

Social Media

Gemeente Maasgouw is ook te vinden op social media. Handig om snel het laatste nieuws te volgen maar ook om te reageren of om vragen te stellen.

De gemeente Maasgouw onderzoekt de mogelijkheid om een papieren versie van het gemeentenieuws met enige regelmaat bij u op de deurmat te laten vallen. Wij houden u hierover op de hoogte.

Archief

Onderstaand vindt u alle edities van VIAMaasgouw van 2019.

Archief