HOME  |  Wonen & Leven  |  Verkiezingen Tweede Kamer  |  Waar zijn de stembureaus te vinden?

Waar zijn de stembureaus te vinden?

Hieronder vindt u een overzicht van de stembureaus. Alle genoemde locaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. In de gemeente is het mogelijk om in een willekeurig stemlokaal binnen de gemeente te stemmen. Op uw stempas staat het adres van een stemlokaal bij u in de buurt.

Gezondheidscheck

U heeft met uw stempas informatie ontvangen over de gezondheidscheck. Voldoet u niet aan de gezondheidscheck, dan kunt u zelf niet gaan stemmen, maar kunt u wel iemand machtigen om voor u te gaan stemmen. Voldoet u wel aan de gezondheidscheck, dan kunt u zelf gaan stemmen.

Mondkapje verplicht

Volg dan de in het stemlokaal geldende regels over afstand en hygiëne op. Kunt u de geldende regels voor het betreden van het stemlokaal niet opvolgen, dan kan de toegang u worden ontzegd of wordt u verzocht het stemlokaal te verlaten. U heeft dan niet uw stem uitgebracht. Als u het stemlokaal wilt binnengaan, bent u verplicht een mondkapje te dragen.

Overzicht locaties

Op het kaartje ziet u waar de stembureaus zijn (klik om te vergroten). Onder het kaartje zijn de adressen ook te vinden.

locaties stembureaus

Maandag 15 maart en/of dinsdag 16 maart: geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur.

Let op. Vervroegd stemmen is vooral bedoeld voor risicogroepen als gevolg van het coronavirus.

• Voormalige bibliotheek Andreashal, Europlein 7, Maasbracht
  • Cultureel Centrum Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100, Heel

Woensdag 17 maart geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur

• Beegden: Gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6
  • Heel: Cultureel Centrum Don Bosco, Monseigneur Savelbergweg 100
  • Heel: Sporthal BMV Sporthal Reutsdael, Doormanweg 19
  • Linne: Kantine TC Linne, Sportveldstraat 1
  • Linne: Kloosterhof Linne, Kloosterhof 16
  • Maasbracht: Basisschool ’t Breerke, Ankerstraat 1 (Let op! Geopend vanaf 13.00 tot 21.00 uur)
  • Maasbracht: Gemeenschapshuis Baekerhoes, Kerkstraat 1
  • Maasbracht: Voormalige bibliotheek Andreashal, Europlein 7
  • Ohé en Laak: Verenigingszaal Lakerhoes, Kerkstraat 5
  • Stevensweert: Trefcentrum Stevensweert, Jan van Steffeswertplein 2
  • Thorn: Aod Thoear, Steegputstraat 2-4
  • Wessem: Sporthal de Tump, Thornerweg 4

Bijzondere stembureaus: woensdag 17 maart geopend van 10.00 tot 14.00 uur

• Proteion Sterrebosch, Onder de Bomen 4, Thorn.
    Stembureau alleen voor bewoners (zie onderstaande berichtgeving)