HOME  |  Wonen & Leven  |  Projecten  |  Verbouwing van het gemeentehuis

Verbouwing van het gemeentehuis

De verbouwing van het gemeentehuis is klaar. Sinds 31 juli 2018 is het gemeentehuis aan de Markt weer in gebruik en open voor publiek.

Met name de binnenkant van het gemeentehuis is helemaal veranderd. Het gemeentehuis is voor alle bezoekers goed toegankelijk. Bij binnenkomst geen trapjes meer, maar een klantvriendelijk en open publieksplein. In de publieksruimte zijn de balies van Burgerzaken en Vergunningen. Ook de raadszaal verhuist van het voormalige gemeentehuis in Heel naar het gemeentehuis in Maasbracht. Dit heeft als bijkomend voordeel dat deze ruimte, buiten de raadsvergaderingen, ook voor andere gelegenheden gebuikt kan worden. Bijvoorbeeld als trouwlocatie of voor bijeenkomsten. De eerste raadsvergadering in de nieuwe Raadszaal is op donderdag 27 september 2018.

Later dit jaar wordt er nog een open dag georganiseerd voor de inwoners. Meer informatie hierover volgt nog.

6051 DZ Maasbracht

Het correspondentieadres is postbus 7000, 6050 AA Maasbracht.

Foto┬┤s