HOME  |  Wonen & Leven  |  Duurzaamheid  |  Regeling Reductie Energiegebruik (RRE)

Regeling Reductie Energiegebruik (RRE)

LET OP! Het aanvragen van de subsidie is niet meer mogelijk. Het totale subsidiebudget is inmiddels bereikt. 

Woningeigenaren in Maasgouw kunnen eenmalig 70 euro subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen. Het gaat dan om een tegemoetkoming in bijvoorbeeld de aanschaf van een waterbesparende douchekop, leidingisolatie, radiatorfolie, radiatorventilator of een CV-inregelkit. Een combinatie van verschillende maatregelen mag ook.

Waarom deze regeling?

De overheid heeft de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) geïntroduceerd. Het doel van deze regeling is het verminderen van de CO2-uitstoot door het treffen van eenvoudige energiebesparende maatregelen. Ook de gemeente Maasgouw heeft een aanvraag gedaan voor deze regeling. En deze toegekend gekregen. Er is in totaal 70.000 euro beschikbaar, verdeeld over 1.000 huishoudens elk met een tegemoetkoming van 70 euro.

Aanvraag niet meer mogelijk

Het aanvragen van de subsidie is niet meer mogelijk. Het totale subsidiebudget is inmiddels bereikt. 

Meer informatie

Coöperatie Duurzaam Maasgouw heeft enkele kortingsacties georganiseerd rondom energiebesparende artikelen. Deze kunt u vinden op www.duurzaammaasgouw.nl.

Kijk hier voor meer informatie. Heeft u vragen over het energiezuinig maken van uw woning? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket via het telefoonnummer 072 - 74 33 956 of stuur een email naar info@duurzaambouwloket.nl.

Download de flyer