HOME  |  Wonen & Leven  |  Werk in uitvoering  |  Reconstructie gedeelte Maasbrachterweg en Nieuwe Mergelweg in Linne

Reconstructie gedeelte Maasbrachterweg en Nieuwe Mergelweg in Linne

Gemeente Maasgouw gaat in 2019 de Maasbrachterweg (gedeelte Plantsoenstraat-Mergelweg) en Nieuwe Mergelweg in Linne reconstrueren op het gebied van riolering, verharding en groen. Dit betekent in grote lijnen vernieuwing van het gemeentelijk rioolstelsel en een algehele renovatie van wegen, loopstroken, parkeerstroken en groenstroken. Ook het afkoppelen van regenwater is een wezenlijk onderdeel van de reconstructie.

Op 11 juni 2018 is de 1e informatieavond geweest voor de reconstructie van de Maasbrachterweg-Nieuwe Mergelweg. Tijdens deze avond hebben de bewoners alles mogen vertellen over zaken die voor hun van belang zijn en waar wij rekening kunnen houden bij het opstellen van de nieuwe plannen. Er zijn heel veel zaken naar voren gebracht zoals verkeersveiligheid, vrachtverkeer, parkeren, groen, riolering etc.  Alle naar voren gebrachte zaken zijn verzameld en vastgelegd. Dit is de basis geweest voor het conceptplan dat afgelopen 10 oktober aan de bewoners is gepresenteerd tijdens een 2e informatieavond.