HOME  |  Wonen & Leven  |  Werk in uitvoering  |  Ohé en Laak: Prior Gielenstraat

Ohé en Laak: Prior Gielenstraat

In 2021 vinden er werkzaamheden plaats op de Prior Gielenstraat in Ohé en Laak.

Asfaltonderhoud

Na de zomervakantie wordt asfaltonderhoud uitgevoerd in de Prior Gielenstraat. Het gaat om het gedeelte Contelmostraat tot aan de Prior Gielenstraat huisnummer 4.

Verkeersmaatregelen

Tijdens het asfaltonderhoud worden er ook enkele verkeersmaatregelen uitgevoerd. Op dit gedeelte liggen twee versmallingen in de rijweg (in de bocht bij de Prior Gielenstraat nr.1 en een nabij de Contelmostraat). Deze worden verwijderd en vervangen door twee plateaus. Deze komen bij de kruispunten met de Contelmostraat en met de Wijde Steeg.

Bij de komgrens op de Prior Gielenstraat komt het verkeer nu met hoge snelheid het dorp inrijden. Met het aanleggen van een verkeersdrempel hier (een lage en visueel gemarkeerde drempel, zoals die ook bij meerdere komingangen wordt gehanteerd) halen we de snelheid naar beneden. Nabij de tweede inrit van de camping wordt een tweede drempel geplaatst.

Vragen?

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer J.Erdmann via 0475 – 852500. U kunt ook een e-mail sturen naar j.erdmann@gemeentemaasgouw.nl 

Downloads