HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Zet jij je in voor een seniorvriendelijkere gemeenschap?

Zet jij je in voor een seniorvriendelijkere gemeenschap?

Dit item is in het archief geplaatst op 06-03-2020

Ben jij of ken jij enthousiaste en betrokken inwoners uit Linne of Wessem? Wil jij je inzetten om de gemeenschap seniorvriendelijker te maken? Vind jij het leggen van de verbinding tussen oud en jong belangrijk en wil je daar een steentje aan bijdragen? Kom dan naar onze leergemeenschap bijeenkomst op donderdag 5 maart om 16.00 uur in het gemeentehuis in Maasbracht.

Bijeenkomst

Tijdens de leergemeenschap bijeenkomst werken we samen projecten uit om senioren (met dementie) in Wessem en Linne zo lang mogelijk prettig te laten wonen en participeren in de gemeenschap.

Aanmelden

U kunt zich voor de bijeenkomst aanmelden bij Karien Koopmans via het mailadres k.koopmans@gemeentemaasgouw.nl.

In de bijlage vindt u meer informatie over het project.