HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Zaterdag 27 oktober Open huis gemeente Maasgouw

Zaterdag 27 oktober Open huis gemeente Maasgouw (24-10-2018)

Dit item is in het archief geplaatst op 14-11-2018
buitenkant verbouwde gemeentehuis in Maasbracht

Op zaterdag 27 oktober organiseren wij een Open Huis. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook is dan de officiële opening van ons verbouwde gemeentehuis.

Officiële opening

De officiële opening is om 12.00 uur. Na de toespraak van de burgemeester wordt samen met een inwoner, raadslid en ambtenaar een kunstwerk onthuld. Ook wordt een foto gemaakt met een afvaardiging van verenigingen.

Open Huis

Aansluitend aan de openingshandeling organiseren wij een Open Huis. Onze teams laten u zien en ervaren waar u van 0 tot 100 jaar mee in aanraking komt als het gaat om de dienstverlening van de gemeente. Zo krijgt u een goed beeld van onze dienstverlening én ontdekt u op een verrassende manier ons vernieuwde gemeentehuis.

Speurtocht door het gemeentehuis

Voor kinderen is er een speurtocht door het gemeentehuis. Op diverse plekken kunnen zij letters verzamelen. Deze letters vormen samen een woord. Alle basisschoolkinderen hebben via de basisschool een kleurplaat ontvangen. De eerste letter kunnen zij verdienen door op de Open Dag de kleurplaat in te leveren. Heeft uw kind geen kleurplaat ontvangen? Dan kunt u er samen een ophalen op het gemeentehuis. U kunt de kleurplaat ook downloaden vanaf de gemeentelijke website.

Foto's en filmopnamen

Tijdens de Open Dag worden door de gemeente Maasgouw foto’s en filmopnamen gemaakt. De foto’s en filmpjes worden gebruikt voor de communicatie-uitingen van de gemeente Maasgouw.

Meer informatie

De Open Dag is op zaterdag 27 oktober van 12.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op de gemeentelijke website. Ook kunt u bij vragen contact opnemen met Guida Ploeg of Conny Salden via (0475) - 85 25 00 of opendag@gemeentemaasgouw.nl.