HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Wil jij een steentje bijdragen aan het Alzheimer Café in Maasbracht?

Wil jij een steentje bijdragen aan het Alzheimer Café in Maasbracht?

Dit item is in het archief geplaatst op 11-03-2020

Medio 2020 komt er een Alzheimer Café in Maasbracht. Er wordt maandelijks een bijeenkomst georganiseerd voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Met een team van vrijwilligers en professionals worden de Alzheimer Cafés voorbereid en georganiseerd.

Vrijwilligers

Om het Alzheimer Café in Maasgouw te kunnen organiseren, zijn we op zoek naar vrijwilligers die de avonden willen leiden, coördinatoren, gastheren- en vrouwen en vrijwilligers voor de communicatie/PR over deze avonden. Spreekt jou dit aan? Of ken je iemand die interesse heeft? Kom dan naar de startbijeenkomst op maandag 17 februari.  

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.klikmaasgouw.nl  (vacature nr: 455) of neem contact op met Björn via telefoonnummer 06-52 66 95 65 of mailadres b.maessen@gemeentemaasgouw.nl. Meer informatie vindt u ook in dit artikel. 

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: www.facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: vrijdag van 10.00-12.00 uur