HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Wijziging openingstijden Sociaal wijkteam

Wijziging openingstijden Sociaal wijkteam

Dit item is in het archief geplaatst op 27-03-2020
De Spil

Het Sociaal Wijkteam is er voor alle inwoners van Maasgouw. Heeft u hulp nodig bij praktische zaken zoals het huishouden, zorg, vervoer, opvoeding of geldzaken? Voelt u zich eenzaam? Heeft u het zwaar met uw taken als mantelzorger? U kunt met de meest uiteenlopende vragen terecht bij het Sociaal Wijkteam. Hulp is gratis en het Sociaal Wijkteam is vrij toegankelijk. Vanaf 1 maart 2020 wijzigen de openingstijden van het Sociaal Wijkteam.

Inloopspreekuur op vrijdag vervalt

Op vrijdag nemen weinig tot geen mensen contact op met het Sociaal Wijkteam. Er wordt niet veel gebeld en het inloopspreekuur wordt nauwelijks bezocht. Daarom is besloten om per 1 maart 2020 het inloopspreekuur in ’t Leuke in Beegden te laten vervallen.

Contact Sociaal Wijkteam vanaf 1 maart

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Sociaal Wijkteam. Telefonisch is het Sociaal Wijkteam bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente Maasgouw (0475) 85 25 00. Ook kunt u uw vraag stellen per mail, sociaalwijkteam@gemeentemaasgouw.nl. Bezoekt u liever het inloopspreekuur? Dan kunt u van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur terecht  in Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49 in Maasbracht. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het Sociaal Wijkteam en de samenwerkingspartners op www.gemeentemaasgouw.nl/sociaalwijkteam.