HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Werkzaamheden plein Thornerweg Panheel

Werkzaamheden plein Thornerweg Panheel

plein Panheel

De gemeente is begonnen met werkzaamheden aan het plein aan de Thornerweg in Panheel. Eerder werd al gestart met het herstraten van de sierbestrating rondom de kapel. Volgende week (16 september) wordt gestart met straatwerkzaamheden op het plein.

Overlast wortels

Aan de zijde van de Pater Jac Schreursweg veroorzaken de vier lindes veel worteloverlast. Uit het brede trottoir worden over de lengte twee tegels weggehaald. Op deze manier krijgen de bomen meer ruimte. Aan de kant van de parkeerplaats wordt circa 50 cm bestrating weggehaald. Ook wordt de bestrating tussen de bomen verwijderd. Vervolgens wordt hier een groot plantvak aangebracht. De tegels vanaf de Thornerweg tot de Pater Jac Schreursweg huisnummer 1 worden vernieuwd.

Informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de heer J. Erdmann via telefoon 0475-85 25 00 of mailadres j.erdmann@gemeentemaasgouw.nl.