HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Werkzaamheden Oude Trambaan Thorn

Werkzaamheden Oude Trambaan Thorn

Dit item is in het archief geplaatst op 04-03-2019

Enexis brengt stroom en gas bij u in huis, ditzelfde doet de WML m.b.t de watervoorziening. Dit doen we via een ondergronds netwerk van kabels en leidingen. Om storingen te voorkomen, onderhouden wij ons netwerk goed.

Daarom starten wij op 11 februari met werkzaamheden in uw straat aan het elektriciteit- en/of waterleidingnet. Dit t.b.v.de nieuwbouwwoningen aan de Oude Trambaan. Deze werkzaamheden worden gecombineerd uitgevoerd waarbij Enexis als coördinator zal fungeren.

Werkzaamheden in de straat?

Voor bovengenoemde werkzaamheden is het nodig dat wij uw straat open graven. Alleen op deze manier kunnen we de werkzaamheden aan onze leidingen verrichten. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken werken we in fases en proberen we om de dag de sleuf weer te verdichten. Aannemer Infra- en Wegenbouw Limburg B.V. voert dit onderhoud voor Enexis en WML uit.

 

Wat betekent dit voor u?

Wij stellen het op prijs als u met onze werkzaamheden rekening wilt houden door uw auto op een andere plaats te parkeren, zodat wij ongehinderd onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Tijdens de werkzaamheden treffen wij verkeersmaatregelen die mogelijke alternatieven of omleidingsroutes aangeven.

Het kan zijn dat uw pand soms wat moeilijk bereikbaar is. We maken de sleuven

’s avonds en in het weekend zoveel mogelijk dicht, vanwege de veiligheid. Zo beperken wij ook de overlast voor u. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We doen er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Graag uw begrip.

Meer informatie

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van onze aannemer, Alex Dackers op telefoonnummer: 06 81 95 67 07. Hij is te bereiken op werkdagen van 7.30 uur tot 16.00 uur.