HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Werkzaamheden oude kern Stevensweert

Werkzaamheden oude kern Stevensweert (26-04-2021)

Stevensweert

In de oude kern van Stevensweert zijn onlangs werkzaamheden gestart om waterleidingen en gasleidingen toekomstbestendig te maken. Het betreft voorbereidende werkzaamheden. WML en Enexis gaan met name aan de slag met deze klus.

Het kan zijn dat er hierdoor containers, borden en afzethekken staan. Bewoners die in de omgeving van de werkzaamheden wonen, worden per brief door WML of Enexis op de hoogte gesteld.

Schetsontwerp

De gemeente Maasgouw legt samen met de vertegenwoordigers van de klankbordgroep/Dorpsraad van Stevensweert en Advies- en ingenieursbedrijf RA infra de laatste hand aan het schetsontwerp voor de herinrichting van de oude kern Stevensweert.

Toelichting plannen

De gemeente was van plan om in mei een fysieke bijeenkomst te organiseren om de plannen toe te lichten. Helaas laten de coronamaatregelen dit op het moment nog niet toe. We houden de maatregelen scherp in de gaten en zullen zodra de situatie het toelaat fysiek naar de bewoners toekomen. Vooruitlopend op deze fysieke bijeenkomst ontvangen alle bewoners van de oude kern op korte termijn een flyer met meer informatie over de blauwdruk en de voortgang van het project.

Meer informatie

Wilt u nu al meer informatie over het project? Neem dan een kijkje op www.gemeentemaasgouw.nl/werk-in-uitvoering. Kijk hier voor de tijdlijn van de werkzaamheden.