HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Wat vindt u van onze website? Geef uw mening en denk met ons mee.

Wat vindt u van onze website? Geef uw mening en denk met ons mee. (13-02-2019)

Bij Gemeente Maasgouw werken we continu aan de verbetering van onze dienstverlening. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze website. Via de website geven we inwoners, ondernemers en toeristen informatie over onder andere: lopende projecten, vergunningen, veiligheid en milieu.

Ook is de website een belangrijke, digitale plek om contact op te nemen met Gemeente Maasgouw, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak. Uw mening over onze website is belangrijk om onze dienstverlening te kunnen verbeteren. Gemeente Maasgouw gaat daarom themabijeenkomsten organiseren waarin we graag uw mening horen over de website. De eerste bijeenkomsten worden tussen 25 februari en 22 maart georganiseerd.

Meld u aan via gemeentemaasgouw.nl/geefuwmening

Wanneer u uw mening over de website van Gemeente Maasgouw met ons wilt delen, kunt u zich aanmelden via de bovenstaande link. Wanneer wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op over de definitieve data en locaties.