HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Wat vind jij van onze Sociale Kaart?

Wat vind jij van onze Sociale Kaart?

Wist je dat de gemeente Maasgouw een Sociale Kaart heeft? Dat is een website met alle informatie over wat onze gemeente te bieden heeft aan activiteiten en voorzieningen op het vlak van zorg, werk & inkomen, wonen, vrijetijdsbesteding en jeugd & jongeren.

Nog nooit gebruik van gemaakt? Dan zijn wij benieuwd naar de reden waarom. Misschien vind je hem onhandig of haal je je informatie wel op een andere manier. Maar wat als je de informatie wél nodig hebt, maar niet kunt vinden. Wij willen graag weten hoe jij denkt dat we dit het beste kunnen aanpakken. Wat werkt wel? Wat kan beter? Wat moet echt anders?

Bijeenkomsten

Een enquête via mail en website lijkt ons voor dit onderwerp niet zo handig. Liever gaan we met een aantal bewoners in gesprek. Daarom houden de gemeenten Maasgouw en Roerdalen in september twee bijeenkomsten over het gebruik van de Sociale Kaart. De eerste is op dinsdag 10 september in het gemeentehuis van Maasgouw, van 17.30 tot 19.30 uur. De tweede is op dinsdag 17 september in het gemeentehuis van Roerdalen, ook van 17.30 tot 19.30 uur. Aanmelden kan via eline.briels@roerdalen.nl. Benieuwd naar de Sociale Kaart van de gemeente Maasgouw, kijk dan op Sociale Kaart Roerdalen - Maasgouw.