HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Wandelgids Maasgouw

Wandelgids Maasgouw (22-04-2021)

wandelgids

Water, natuur en cultuur, de gemeente Maasgouw heeft het allemaal! Samen met Limburg Marketing zijn vijf themawandelroutes opnieuw uitgebracht én samengevoegd in één wandelgids.

De routes, met elk hun eigen charme, zijn gebaseerd op het knooppuntennetwerk en variëren in afstand. Elke themaroute is tot stand gekomen m.m.v. vrijwilligers van de diverse werkgroepen in de gemeente Maasgouw.

Online en bij de VVV verkrijgbaar

De wandelgids is verkrijgbaar bij de VVV in Roermond. Vanwege de Corona maatregelen zijn de VVV winkels in Stevensweert en Thorn momenteel nog gesloten. Check de openingstijden op www.hartvanlimburg.nl. Daar staat op als de winkels weer geopend zijn. De wandelgids is dan ook in onze gemeente verkrijgbaar.

Natuurlijk kun je de wandelgids ook online bestellen via www.webshophartvanlimburg.nl