HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Walburgs werk in uitvoering

Walburgs werk in uitvoering

Dit item is in het archief geplaatst op 25-09-2019

Nu het broedseizoen is geëindigd hervat Natuurmonumenten vanaf 4 september de  werkzaamheden aan het project kasteeldomein Walburg.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van een aantal bomen en struikgewas en het egaliseren van het terrein op het voormalige landgoed. Natuurlijk draagt Natuurmonumenten voldoende zorg voor de kwaliteit van de natuur ter plaatse om dit karwei uit te voeren.

Deze werkzaamheden zijn een volgende stap in de herinrichting van het kasteeldomein Walburg, die in de komende maanden gepland staat. We houden u in de komende periode verder op de hoogte van de projectvoortgang.

Voor meer informatie over deze terreinwerkzaamheden kunt u contact opnemen met Eduard Habets, telefoonnummer 06 – 55 82 51 22 of e.habets@natuurmonumenten.nl.

Het project kasteeldomein Walburg is een samenwerkingsproject van de Gemeente Maasgouw en Natuurmonumenten en komt deels tot stand met financiële steun van de provincie Limburg en het Prins Bernard Cultuurfonds.

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met Harald Meuwissen, telefoonnummer 06 - 43 72 99 02 of h.meuwissen@gemeentemaasgouw.nl.