HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Waarschuwing storm Ciara

Waarschuwing storm Ciara

Dit item is in het archief geplaatst op 10-02-2020

Vandaag bereikt de storm Ciara ons land. Het KNMI heeft voor vandaag code oranje aangekondigd. Er worden zeer zware windstoten in het hele land verwacht. Wanneer belt u de hulpdiensten en wanneer de gemeente via het calamiteitennummer (06) 23 85 04 21?

Wanneer belt u de politie?

• Meldingen aan de politie kunt u doorgeven via (0900) 8844. Bij acuut gevaar of spoed belt u 112. De politie vraagt om tijdens storm Ciara alleen het noodnummer 112 te bellen bij spoedsituaties. Om alle andere belangrijke zaken aan de poltiie te melden kunt u het nummer (0900) 8844 bellen. 112 moet bereikbaar blijven voor de gevallen waarbij elke seconde telt.

Wanneer belt u de gemeente?

• Is het niet acuut en gaat het om een situatie in de openbare ruimte? Bel dan de gemeente via het nummer: (06) 23 85 04 21. Denk aan een omgevallen boom in de berm of een boom die niet op de openbare weg ligt.

Limburg-veilig.nl

Tips en actuele informatie vindt u op de website Limburg Veilig: www.limburg-veilig.nl.