HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vrijwilligersaward 2017 voor werkgroep Leef Linne

Vrijwilligersaward 2017 voor werkgroep Leef Linne (05-12-2017)

Dit item is in het archief geplaatst op 26-12-2017
Werkgroep Leef Linne met wethouder Smeets-Palmen

De gemeente Maasgouw reikt met regelmaat de Vrijwilligersaward uit aan bijzondere vrijwilligers binnen de gemeente. Eveneens wordt een Vrijwilligersaward van het Jaar uitgereikt. Op 28 november heeft wethouder Jessie Smeets-Palmen als blijk van waardering de Vrijwilligersaward van het jaar 2017 uitgereikt aan de werkgroep Leef Linne.

Bij de uitreiking van de Vrijwilligersaward wordt extra gelet op het verbinden en verknopen van maatschappelijke activiteiten, waarbij de kracht(en) van inwoners, verenigingen of organisaties worden benut en versterkt.

Leef Linne

De vrijwillige inzet van Leef Linne heeft een bijzondere waarde voor de Maasgouwse samenleving, met name in de kern Linne. In de afgelopen 3 jaar heeft stichting Leef Linne enorm veel bereikt en is de werkgroep een begrip in Linne en omgeving. De werkgroep bestaat uit een actieve en betrokken groep inwoners van diverse leeftijdscategorieën. Hierdoor worden de belangen van jong én oud in Linne behartigd. Door Leef Linne zijn diverse thema’s opgepakt rondom groen/natuur, verkeer en het bevorderen van de sociale cohesie. Tevens wordt er gewerkt mét en vóór de inwoners van Linne aan een goede en betere leefbaarheid. Leef Linne wil vooral een werkgroep zijn die initiatieven en ideeën ophaalt in het dorp en deze verbindt met de juiste mensen, ondernemers of andere relevante partijen om ze te realiseren. Dit alles onder het motto: ‘Belaef de zin van het laeve in Lin!'

Vrijwilliger nomineren

Wil u ook een bijzonder iemand of een werkgroep nomineren? Dan horen wij dit graag van u. Neem contact op met mevrouw Daniëlla Daelmans, (0475) 85 25 00 of kijk op de pagina Vrijwilligersaward voor meer informatie.