HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vrijwilligers gezocht voor cliënt Daelzicht

Vrijwilligers gezocht voor cliënt Daelzicht

Dit item is in het archief geplaatst op 04-12-2019

Zorgorganisatie Daelzicht in Heel is op zoek naar een maatje voor een mannelijke cliënt met een matige verstandelijke beperking. Samen met deze cliënt ga je bijvoorbeeld een ijsje eten, kleding kopen, naar de film, frietjes eten of een kopje koffie drinken. Daarnaast vindt deze cliënt het leuk om te puzzelen en films te kijken. Ook gaat hij graag om met kinderen.

Heb jij doordeweeks in de avonduren of in het weekend zin en tijd om samen met deze cliënt iets leuks te ondernemen? Dan zijn we op zoek naar jou! Kijk voor meer informatie op www.klikmaasgouw.nl (vacature nr. 437) of bel met Rian via telefoonnummer 06-30 26 12 61.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl  Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: www.facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: vrijdag van 10.00-12.00 uur