HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vrijwilliger gezocht: Enthousiaste vrijwilliger voor E-taxi te besturen

Vrijwilliger gezocht: Enthousiaste vrijwilliger voor E-taxi te besturen

Dit item is in het archief geplaatst op 26-12-2018

We zijn dringend op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om op woensdag onze E-taxi te besturen.

De E-taxi is een elektrokar, waarmee cliënten die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten vervoerd worden op ons instellingsterrein. Als vrijwilliger haal je de cliënten op bij hun woongroep en breng je ze naar een andere (dagbestedings) locatie op het terrein. Na afloop breng je iedereen weer thuis. 

Ben je in het bezit van een rijbewijs B en ben je op woensdag van 9.30 – 13.00 uur en/of van 14.30 -16.15 uur beschikbaar? Meld je dan aan! Geïnteresseerd in deze leuke vrijwilligersjob? Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je daarnaast ook affiniteit in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking? Dan is deze afwisselende vrijwilligers job voor jou!

Voor meer informatie kijk op www.klikmaasgouw.nl vacature nr. 392 of neem contact op met Rian Eger-Hornman via 06 – 30 26 12 61

Het KlikMaasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.