HOME  |  Wonen & Leven  |  Nieuws  |  Vrijwilliger gezocht die iets heeft met boeken?

Vrijwilliger gezocht die iets heeft met boeken?

Dit item is in het archief geplaatst op 30-12-2019

Het steunpunt Vrijwilligers Maasgouw is op zoek naar een vrijwilliger voor de Jeugdbibliotheek in de Hoeksteen in Maasbracht. Daar helpt u kinderen, ouders en opvoeders bij het vinden van boeken en andere materialen. U ondersteunt bij het uitlenen en reserveren, u maakt bezoekers wegwijs in de bibliotheek op school en u ruimt teruggebrachte materialen op. De jeugdbibliotheek biedt u een plezierige en inspirerende werkomgeving.

Eisen

Door de vaste medewerkers wordt de vrijwilliger wegwijs gemaakt in de bibliotheek en in het uitleensysteem. Vereiste: klantvriendelijk, goed met kinderen kunnen omgaan en met computers kunnen werken.

Interesse?

Kijk naar vacature nummer 439 op www.klikmaasgouw.nl of neem contact op met Thea via telefoonnummer 088 24 32 036.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt organisaties en verenigingen bij het vinden en binden van geschikte en gemotiveerde vrijwilligers. Ook geeft het Steunpunt informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld of je als vrijwilliger verzekerd bent bij een vereniging? Neem eens een kijkje op onze website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos.

Contactgegevens KlikMaasgouw/Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw

Bezoekadres: Sociaal Maatschappelijk Centrum De Spil, Suikerdoossingel 49, Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl
Facebook: www.facebook.com/klikmaasgouw
Spreekuur: vrijdag van 10.00-12.00 uur